Ondersteuning

Netgezel aan uw zijde

Een belangrijk onderdeel van digitale dienstverlening is de bijbehorende ondersteuning. Voor al onze diensten is het mogelijk ondersteunening af te nemen, compleet op maat gemaakt voor jouw situatie. Samen met jou bekijken we wat de geschikte vorm is en of aanvullende diensten wellicht handig zijn in jouw situatie.

Ontdek een deel van ons Gezelschap

Rechttoe rechtaan. Eerlijk en rechtuit! De naam zegt het al: Expliciet staat voor uitdrukkelijke communicatie. Zowel met onze klanten als hun doelpubliek.

Stichting Fibula is de landelijke organisatie van de regionale Netwerken Palliatieve Zorg die zich inzet voor multidisciplinaire, palliatieve netwerkzorg.

“Sinds 2014 regelt Netgezel bij Stichting Fibula alles rond onze laptops, software, telefoons en iPads. Doordat we veel op andere plaatsen werken dan op kantoor, zijn we erg afhankelijk van goed werkende, moderne apparatuur. De apparaten moeten betrouwbaar zijn, goed met elkaar kunnen uitwisselen, en wij moeten begrijpen wat we gebruiken. Mocht er toch een storing optreden, dan helpt Netgezel snel, waar we op dat moment ook zijn.”

Teamviewer

Om jouw zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen maken wij gebruik van het programma Teamviewer. Teamviewer maakt het mogelijk op afstand een computer/smartphone over te nemen waarna wij alle gewenste werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het enige wat jij hoeft te doen is de Netgezel versie van teamviewer te downloaden en rustig toe te kijken hoe wij alles voor je configureren!

E-mail, Agenda & Contactpersonen delen?

Exchange is je gezelschap